Waar staan we voor? (missie/visie)

We vinden onze inspiratie in christelijke waarden zoals gastvrijheid en dat ieder mens uniek, waardevol en kostbaar is. Dat houdt voor ons concreet in dat we vanuit een respectvolle benadering samen tot een op maat gesneden zorgpakket willen komen. Binnen de mogelijkheden van de aangeboden zorg heeft de wens van de zorgvrager prioriteit. We gaan samen op zoek, rekening houdend met de beperkingen, om te kijken naar wat er mogelijk is zodat de deelnemer een plek mag ervaren van herstel, zingeving en comfort.

De boerderij

De boerderij is landelijk gelegen in een van de oudste polders van ons land: de Mastenbroekerpolder. Het ligt aan de Oude Wetering, welke doorloopt tot het winkelcentrum van de Zwolse wijk Stadshagen. De omgeving is rustgevend en vanuit de boerderij is er vrij uitzicht over de weilanden. Het landelijke leven is belangrijk voor de geboden zorg: de rust, de ruimte en de omgang met dieren zorgen voor een ontspannende sfeer.

Oorspronkelijk was het een langgevelboerderij met een voorhuis en daar aan vast de stallen voor de dieren. De stallen zijn sinds 2011 omgebouwd tot woonlocaties, dit in verschillende fasen.

Er is geen actieve agrarische bedrijvigheid op de boerderij. Wel zijn er dieren op de boerderij, denk hierbij aan de kippen, eenden, honden, katten, fazanten, schapen en stieren.

Heb je een vraag voor ons?
Neem contact op!

Neem contact op