Zorgboerderij Yovel biedt verblijf aan volwassenen met psychische problematiek in een leeftijd van 18 tot 65 jaar met een GGZ indicatie voor beschermd wonen. We vinden het belangrijk dat je als nieuwe bewoner jezelf op je gemak voelt bij de andere bewoners, de begeleiders en de mooie omgeving rond de boerderij. Ook vinden we het belangrijk dat je je veilig en geborgen voelt in je eigen woonomgeving en dat er een fijne sfeer van huiselijkheid en gezelligheid heerst. We geven elkaar de ruimte en accepteren elkaars onmogelijkheden. Humor, plezier hebben met elkaar en omzien naar elkaar is onmisbaar voor een goede leefsfeer.

De bewoners beschikken over een eigen woon- slaapkamer met een eigen keuken, douche en toilet. De ruimte kun je naar eigen wens inrichten. Hiernaast is er een gemeenschappelijke woonkamer en keuken. In onze verbouwde hooiberg is een dagbestedingsruimte. Doorgaans eten we gezamenlijk en hebben we drie keer per dag een gezamenlijk koffiemoment.

De bewoners geven zoveel mogelijk hun leven zelf vorm en krijgen daarbij ondersteuning en begeleiding passend bij hun zorgvraag en wensen. Hierin hebben de bewoners hun eigen regie en wordt er gewerkt met persoonsgerichte zorg.

Wij hopen met jouw grenzen te kunnen verleggen en gaan we graag samen op zoek naar nieuwe uitdagingen.

Mensen die in aanmerking komen om bij zorgboerderij Yovel te wonen hebben GGZ indicatie voor beschermd wonen nodig.

Heb je een vraag voor ons?
Neem contact op!

Neem contact op